fredag 27 mars 2015

Då var det dags för sportfiskemässan 2015!

Då vart helgen vi väntat på framme och förbi...nämligen årets sportfiskemässa på Elmia (Jönköping) 20-22 Mars! Då har man varit på sportfiskemässan ännu en gång och även denna gången vart fiskemässan riktigt bra. Jag är mer än nöjd!
Portarna öppnades vid 9-tiden på fredagen men jag kunde inte åka när det öppnades så jag var vid mässan runt 1 tiden vilket var lagom. Första dagen var riktigt bra lagom mycket folk, väntade mig inte mer folk än vad det var på fredagen. Jag mötte upp min kompis Markus vid metebolagets monter. Vi ägnade mest tid åt att gå runt kolla på goa prylar och tjöta! Jag köpte en låda till mina jiggar behövs då man bara bara mer och mer jiggar/beten! 

Senare i eftermiddag var det dags för den stora finalen av Fly vs Jerk (fluga mot jerk/spinn) fredagens höjdpunkt helt klart! 

Jag framör Fly vs Jerk limon:) Läcker!
Det nya med årets FvsJ var att finalavsnittet skulle visas på mässan och att deltagande lagen visste ej vinnaren av tävlingen vilket är fränt! Det vart en riktigt tight och jämn avslutning på finalen där Team Abu Garcia med Evelina Henriksen och Claes Claesson! 
Efter finalen bärde det av till Harrys i Jönköping för efterfestan av Fly vs Jerk kan säga att det vart riktigt trevligt! Nåja då vart fredagen över och vidare för nästa dag!

Då var det dags för lördagen! Jämfört med fredagen vart det sjukt mycket mer folk på lördagen, gick knappt gå som man ville..speciellt där de sålde sina beten galet trångt var det! Nåja är som det är, blev några inköp ändå i all massa av folk. Köpte krokslip/krokbryne och lite krokar! Som tur var skulle man inte vara hela dagen på mässan då man skulle upp till Linköping för slutspels hockey men mitt lag förlorade den matchen tyvär! Söndagen vart rätt mindre med folk men ändå rätt mycket för att vara en söndag vilket var imponerande! Vart lite mer andrum kände man och kunde gå runt till olika fiskeprofiler och tjata :) Vart även idag litet inköp av en till låda till mina jiggar, fast denna vart en BFT en högre jigglåda den förra vart en mindre! 

Nedan kommer lite bilder från helgen och lite text till varje bild! 

 En grymt snygg starweld båt! Vill ha!
 Jag och Jörgen Larsson!  En grym sportfiskare och riktigt trevlig!
 Alla lagen samlade inför visningen av sista episoden av fly vs jerk! 
Lagen var:
Abu Garcia
Vision Finland
Vision Sverige
CWC
 Detta år fick vinnaren denna pokalen! Och kommer vara hos vinnarna till nästa tävling! Grymt snygg!
 Evelina Henriksen och Claes Claesson (svartzonker)
 Jag och Joel Abrahamsson en tokig och grym gäddfiskare! Han har nuvarande världsrekord på största fisk från kajak!
 Ett gäng beten vill ha allt ju!
 Ännu mera beten!
 Grymt snygga beten från stampe lures om ja minns rätt!


 Snygg gäddfluga!
 Snygga gäddmetetackel som min vän Stefan Jarl gjort under mäsan. Han jobbade i Metebolagets monter iår!
 Jag och Evelina Henriksen! En så underbar person och riktigt grym sportfiskare och grymt trevlig :)
 Jag och Joe Peterson! (trueglide) en grym betesbyggare och fiskare från USA!
 En liten oseriös bild på mig och Svartzonker!
 Mer seriös bild! :)
 Mer beten!
 Jag och Albin Sharghi! Ännu en duktig sportfiskare!


Detta åt man på efterfesten! Riktigt gott var det! :)Det var allt för denna gången! Snart hämtar man båten och äntligen börja med båtfisket igen! 

Mvh Darko! Skitfiske på er!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar